Activiteit

Startbijeenkomst AutoMaatje Oost

woensdag 6 maart 2019 , 14:00 - 15:30 uur

De start van AutoMaatje in Oost vieren we met een feestelijke bijeenkomst in Brasserie De Poort op 6 maart 2019 van 14:00u tot 15:30u en met een symbolisch eerste ritje door Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter als AutoMaatje naar ARTIS.

Met ANWB AutoMaatje vervoeren bewoners van stadsdeel Oost hun minder mobiele buurtgenoten met hun eigen auto naar leuke uitjes binnen- of buiten de stad. De nadruk ligt op contact tussen buurtgenoten.

MELD JE AAN VOOR DE BIJEENKOMST
Via deze link: https://goo.gl/forms/J3VVtv1SqpDjAvg82 

ANWB AutoMaatje startte vorig jaar in Amsterdam Nieuw-West en is vanaf maart 2019 ook beschikbaar voor bewoners van Stadsdeel Oost.

VOOR WIE?
Bent u bewoner of professional in Amsterdam Oost en wilt u meer weten over AutoMaatje? Heeft u zelf een auto voor de deur staan en lijkt het u leuk om uw buurtgenoten er zo nu en dan op uit te helpen? Of bent u zelf minder mobiel en moet u daardoor teveel thuis blijven? Op de startbijeenkomst kunt is zich inschrijven als AutoMaatje of deelnemer en alles horen over de werkwijze en achtergrond van AutoMaatje.

LANDELIJK INITIATIEF, LOKAAL GEORGANISEERD
ANWB AutoMaatje is een landelijk initiatief van de ANWB en wordt per locatie gerund door een plaatselijke organisatie. In Amsterdam valt ANWB AutoMaatje onder de uitvoering van Burennetwerk in samenwerking met Gemeente Amsterdam. 

Meld je aan

Andere locatie
Brasserie De Poort, Kramatplantsoen 101 F
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen

Illustration
 

Maximum aantal deelnemers: 500

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- hanz van onna

Meld je aan
Deel dit: