Activiteit

Buurtfeest Zeeburgereiland

zaterdag 16 juni 2018 , 14:00 - 17:00 uur

Op zaterdag 16 juni is het zover!

Op het plein voor de BuurtKamer aan de John Blankensteinstraat 1 wordt van 14.00 tot 17.00 uur een buurtfeest voor jong én oud georganiseerd. Een feest voor en door bewoners van Zeeburgereiland, mede mogelijk gemaakt door onder andere stadsdeel Oost, de gemeente Amsterdam en woningcorporatie de Alliantie.

Er is van alles te doen! Proef gratis hapjes, gemaakt door bewoners en ondernemers op het eiland. Speur rond op de rommelmarkt boordevol spetterende koopjes. Maak kennis met je buren en win fantastische prijzen bij de grote buurtquiz. Natuurlijk kunnen kinderen zich uitleven met verf, bellenblaas, heel veel spelletjes en ijsjes van IJskoud de Beste.

En dat is nog niet alles. Wil je meer weten over de ontwikkelingen op het eiland of de activiteiten in de Buurtkamer? Bezoek dan de infokraam van de gemeente en Dynamo. De Alliantie roept bewoners bovendien op om een naam te verzinnen voor haar nieuwe woongebouwen op Zeeburgereiland.

Last but not least: bewoner Karel Baracs (de Verhalenman) presenteert een show met talenten uit de buurt. Kom luisteren en kijken, of treed zelf op!

Zorg dat je erbij bent!

Locatie
Kop van de John Blankensteinstraat, tussen de twee woontorens
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: