Activiteit

WeMakeThe.City - festival / Zeeburgereiland meetup

vrijdag 22 juni 2018 , 14:00 - 17:00 uur

Het eerste WeMakeThe.City festival vindt plaats in de metropoolregio Amsterdam van 20 - 24 juni 2018.

Het festival aggendeert de urgente grootstedelijke vraagstukken en brengt internationale, nationale en lokale professessionals en stadmakers samen om van elkaar te leren. Op vrijdag 22 en in het weekend van 23 + 24 juni is er ook aandacht voor de groei van de stad, voor de ontwikkeling van nieuwe buurten en gebieden. Zoals ook de Sportheldenbuurt en de Sluisbuurt op Zeeburgereiland. De kernvragen tijdens WeMakeThe.City zijn: In wat voor een stad willen we leven, wonen en werken over vijf, tien, vijftien jaar? en Hoe maken we samen de stad van de toekomst? 

Vrijdagochtend 22 juni is er in Pakhuis de Zwijger de conferentie Making Places (https://wemakethe.city/nl/programma-item?programid=4255) over co-creatie bij gebiedsontwikkeling en in de middag zijn er verspreid over de hele stad gebieds-meetups. Zo ook op Zeeburgereiland (https://wemakethe.city/nl/programma-item?programid=4271) in het IJburg College 2.

Kom ook en ga in gesprek over het proces van gebiedsontwikkeling tot nu toe en hoe het in de toekomst beter zou kunnen verlopen. Terugkijken, leren en vooruit kijken!

Locatie
IJburgcollege 2
Doelgroep
Alle volwassenen

Illustration
 
Deel dit: