Activiteit

Zeeburgereiland #22 Zomer Meetup

dinsdag 4 juli 2017 , 19:30 - 21:30 uur

Locatie van de Meetup is IJburg college 2, Amsterdam 

Samen met alle bewoners, ondernemers, ontwikkelaars, corporaties, Gemeente Amsterdam en alle andere betrokkenen in gesprek over de toekomst van Zeeburgereiland. Kom en doe mee! Meld je hier aan!

Verslag Meetup #21 is hier te vinden.

Het Zeeburgereiland in Amsterdam, gelegen tussen het Oostelijk havengebied en IJburg, staat voor een ingrijpende transformatie van ruig niemandsland naar een nieuwe levendige stadswijk. Dat gaat uiteraard niet zomaar. Samen met de bewoners, ondernemers en stadmakers maakt Pakhuis de Zwijger een serie bijeenkomsten waarin de dialoog wordt aangegaan over de toekomst van Zeeburgereiland. Tijdens deze 22e en laatste bijeenkomst voor de zomer gaan we o.a. in gesprek met de GVB, worden er nieuwe blokken gepresenteerd, hebben we een aantal pitches en worden de de uitkomsten van de werkgroep verkeer(sveiligheid) van 15 mei gedeeld.

 

Programma: 

19.30 – 19.45         Welkom + opening door Egbert Fransen

19.45 – 20.15         Update Gemeente Amsterdam door Esther Moors 

20.15 – 20.45         ‘Pitches en Updates’

Een pitch duurt max 5min (+ ruimte voor enkele vragen) waarbij de mogelijkheid is om een tafel te krijgen in het 2e blok van het programma om met de community verder in gesprek te gaan. Aan tafel is de mogelijkheid om verder vragen te beantwoorden en meer materiaal te laten zien.

 

Wil jij ook pitchen of agenderen? dat kan! kom naar de Meetup, of mail naar khashayar@dezwijger.nl !

Locatie
IJburgcollege 2
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: