Aanbod

EC-O biedt kansen, opleiding en ondersteuning voor volwassenen

Voortgezet onderwijs, Taalles, Burenhulp / informele zorg, Maatschappelijke dienstverlening / participatie, Voorlichting & advies
Illustration

Woon jij in Amsterdam of Diemen en ben je ouder dan 27 jaar?
Wil je jezelf ontwikkelen én jouw kans op werk vergroten?
Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan en bereid om tijd en inzet te tonen? Dan ben je bij Educatief Centrum Oost aan het juiste adres. 

Wij bieden opleidingen in de beroepsbegeleidende leerweg (bbl), dit betekent dat je naast lessen ook stage loopt. De lessen worden verzorgd door ROC Top en Regio College Zaandam. Praktijkervaring doe je op bij een erkend leerwerkbedrijf waar we afspraken mee hebben. 

We werken samen met uitkeringsinstanties. Ontvang je een uitkering, ben je statushouder of inburgeringsplichtig? Neem dan eerst contact op met je klantmanager of je in aanmerking komt om deze opleiding te volgen. Je moet taalniveau A2 of hoger hebben om deze opleiding te starten. 

Daarnaast bieden we persoonlijke ondersteuning in samenwerking met de vertrouwenspersonen van Samen Vooruit en bieden we extra trainingen zoals Nederlands, Leren presenteren, Computervaardigheden, Omgaan met geld en Gastvrijheid. 

Om te kijken wat jouw talenten, kansen en mogelijkheden zijn organiseren we in samenwerking met onze partners WPI, Samen Vooruit en roc’s een paart keer per jaar een informatie en intake dag. 

Wil je een andere opleiding of traject volgen laat het ons weten. Om jou een zo goed mogelijk en geschikt traject te kunnen bieden organiseren we een intake in januari, in april en in juni. Meld je aan op onze website. 

De eerst volgende informatie en intakemiddag is op 25 januari.
Geef je hier op!

Kom langs bij de infoshop, neem contact op via info@ec-o.nl of meld je aan op www.ec-o.nl en we nemen dan contact met je op en nodigen je uit voor de eerstvolgende informatie en intake. 

Illustration
 
Documenten
Geplaatst op 10 januari 2022, 16:37 uur
Deel dit: