Aanbod

GRATIS COACHTRAJECT

Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Zit jij met een persoonlijk vraagstuk waar je zelf niet goed uitkomt? Wil je jezelf ontwikkelen, maar weet je niet goed hoe? Is de balans in je leven zoek en wil je dat anders? Geef je dan op voor een gratis coachtraject.

In mijn coaching begeleid ik jou de kern van je vraag te onderzoeken, waar het vastloopt en wat een voor jou passende stappen zijn om aan je vraag je te werken. Het kan gaan om heel uiteenlopende situaties waar je in je eentje misschien niet zo gemakkelijk uitkomt. Zoals de wens om te veranderen van loopbaan, het vinden van een betere balans tussen werk en privé, het omgaan met stress, heftige emoties, complexe relaties of verlies en rouw. Ik gebruik verschillende meditatieve en creatieve werkvormen om samen op zoek te gaan naar ‘jou’, wie je bent en waar je naar toe wilt. 

Een coachtraject bestaat uit ca. 5-6 sessies van 1,5 uur en vindt plaats in mijn praktijkruimte op Yburg. Vanuit mijn opleiding bij de Academie voor Counselling en Coaching (LVSC en IAC-erkend) kan ik momenteel 2 coachtrajecten gratis aanbieden, dus wees er snel bij! 

Voor meer info of het maken van een afspraak, mail naar: conceptYcoaching@gmail.com 

Geplaatst op 3 november 2021, 12:46 uur
Deel dit: