Aanbod

Start in september 2021 met een mbo-opleiding voor volwassenen in Amsterdam

Voortgezet onderwijs, Taalles, Cursus/les/workshop/training

Educatief Centrum Oost (EC-O) biedt samen met diverse samenwerkingspartners opleidingen die aansluiten bij wat je wil leren én waar ook werk in te vinden is. Daarnaast bieden we ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling én je beroepsopleiding.

De opleidingen
Wij geven de opleidingen in de beroepsbegeleidende leerweg (bbl), dit betekent dat je naast lessen ook stage loopt. Zowel de stage als de lessen zijn in Amsterdam Oost.
De lessen worden verzorgd door Regio College en ROC Top. Praktijkervaring doe je op bij een erkend leerwerkbedrijf, waarmee EC-O afspraken heeft en die jouw een leer-arbeidsovereenkomst bieden.

Informatiebijeenkomst
In juni zullen we een informatiebijeenkomst organiseren. Afhankelijk van de geldende maatregelen doen we dit fysiek of online.
Hier krijg je meer informatie over de opleidingen, toelatingseisen, de intakeprocedure en kun je kennis maken met docenten en oud studenten die al een opleiding via ons hebben gevolgd.

Belangstelling?

Meer weten kijk op www.ec-o.nl of neem contact op via info@ec-o.nl voor meer informatie en meld je aan om op de hoogte te blijven en om uitgenodigd te worden voor de informatiemiddag.

Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 29 april 2021, 15:16 uur
Deel dit: