Aanbod

Vechtsportlessen

Onze missie elke les weer is, om u lekker te laten zweten. Wij zetten ons al jaren in om jong en oud(er) te motiveren het beste uit zichzelf te halen en zo een gezond en gelukkig leven te leiden. Wij motiveren en stimuleren onze leden elke les weer om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij elke les met een voldaan gevoel naar huis te kunnen gaan.

Tijdens onze lessen wordt hier niet alleen fysiek maar ook mentaal veel aandacht aan besteedt. Bij de kinderen gebeurd dit spelenderwijs en bij volwassenen komt dit terug bij het sparren, bij het aanleren van zelfverdedigingsoefeningen.

Je kan niet jong genoeg beginnen een sterk karakter te ontwikkelen om de gevaren en valkuilen die we allemaal dagelijks tegenkomen te herkennen en ontwijken. Martial Arts is echt een ‘manier van leven’ en als je die eenmaal ervaren hebt, zul je daar de rest van je leven profijt van hebben. Je haalt eruit wat je erin stopt, maar wij staan in ieder geval voor je klaar om deze weg samen te bewandelen.

Wij bieden speciale programma's aan voor de verschillende leeftijdsgroepen:

Dino Defense - 7-10jr

Tijdens dit programma zal er spelenderwijs kennis worden gemaakt met onderdelen uit verschillende vechtsporten. Daarbuiten staat in dit programma karaktervorming en weerbaarheid centraal. Door middel van spel- en werkvormen zullen verschillende thema's aan bod komen, zoals omgaan met vreemden en pesten.

Fight Fusion - 10+

Tijdens onze Fight Fusion lessen worden er verschillende technieken uit de verschillende (traditionele) vechtsporten getraind en toegepast op een dynamische en sportieve manier. Tijdens onze training staat altijd de veiligheid en omgang met elkaar centraal, om voor iedereen een aangename leeromgeving te kunnen creeëren.

Kickboksen - 14+

Deze lessen zijn gegarandeerd zweten! Ervaring of geen ervaring, iedereen is welkom. Tijdens de lessen worden er technieken op de bokszak getraind, op pads, of met elkaar. Gecombineerd met kracht- en conditieoefeningen is dit de perfecte uitlaatklep voor iedereens energie!

leeftijd 
vanaf 7 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 21 februari 2019, 22:06 uur
Deel dit: