Vacature/hulpvraag

COÖRDINATOR TEX

Geplaatst op 5 oktober 2023, 12:34 uur
Illustration

Houd je van netwerken en regelen? Wij zoeken een coördinator! Wij hebben zo'n vier dagdelen per week textiel actitiviteiten. Daarnaast verkopen we een paar keer per jaar op markten. 

TAKEN

Je komt om de week langs om bij te praten: Even checken of alles goed loopt en vooruit kijken wat er op onze agenda staat en geregeld moet worden. Je helpt ons met werven en inplannen van nieuwe docenten en cursisten (aanmeldingen komen meestal in de mailbox binnen). Je helpt ons met voorbereiden van de markten. Ook hebben we contacten met leuke mensen bij gemeente, Set Repair Cafe en de Vrijwilligers Centrale. Er is ook ruimte voor eigen initiatieven!

WAT HEB JE NODIG?

Je bent vlot met communiceren en je vindt het leuk, ook het coördineren van projecten spreekt je aan. Als je handigheid hebt in communiceren middels website, whatsapp en sociale media is dat een voordeel. Dit kunnen we je ook leren, of samen doen. 

WELKE HULP KRIJG JE?

Je werkt samen met een klein, gezellig, enthousiast en creatief team. We overleggen regelmatig met het bestuur van Stichting 12Bloom, waar Tex onderdeel van is. Ze kunnen helpen als je ergens tegenaan loopt. 

LOKATIE

Baggerbeest en de Zuiderzee basisschool. 

AANMELDEN

Neem contact op met Jolanda Kirpensteijn, of Mac Thiadens.
Mail naar: tex.cursus.amsterdam@gmail.com

Of via de website: https://www.tex-space.com/overons/coordinator

Organisatie
Tex
contactpersoon
Jolanda Kirpensteijn
Ingangsdatum
Zo snel mogelijk!
herhalend
De lessen zijn op maandag en donderdag ochtend. Het is handig als je dan af en toe langs kan gaan.
Tijd: Een paar uur per week, in overleg en zelfstandig in te delen.
Beloning
Blije collega-vrijwilligers! Hartelijke dank en een vergoeding voor vrijwilligers. Ook mag je altijd meedoen met naaien.
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon