Vacature/hulpvraag

Docent tassen naaien

Geplaatst op 1 januari 2023, 14:11 uur
Illustration

Voor een cursus tassen naaien zoeken wij een vrijwillige naaidocent, of iemand die heel goed kan naaien. 

We werken met beprint bisonyl-doek en stevige stoffen op industriële naaimachines. Onze cursisten zijn vrouwen in ontwikkeling. Bij Tex is iedereen welkom: vrouwen die een kans kunnen gebruiken en tevens vrouwen die kansen kunnen geven. We maken tassen ‘met een verhaal’, want we gebruiken materiaal dat anders was weggegooid. Behalve het naaien van tassen, zijn we gestart met de verkoop van tassen op onze open dagen en bij een aantal verkoop punten op IJburg. 
Wij zoeken iemand: -die het leuk vindt om met een groep diverse vrouwen te werken -met een goede kennis van naaitechnieken en patronen maken, al dan niet met tassen. -die ervaring heeft met industriële naaimachines -die op een opbouwende manier feedback kan geven

Wij bieden: een dagdeel per week lesgeven in kleine groepjes van maximaal 5 deelnemers, een paar uur per maand overleg met ons team (gezellig!).

Organisatie
Tex
contactpersoon
Jolanda Kirpensteijn
Ingangsdatum
In overleg
Mail naar onze hoofd-docent Mac Thiadens: mac@fleximac.nl
Dit is de snelste route voor een afspraak.
herhalend
Elke week een dagdeel. Welk dagdeel is in overleg.
Beloning
Helaas kunnen we geen vergoeding betalen. De beloning zit in de samenwerking. Ons team heeft veel plezier in het werk in- en rondom de lessen. Ook leren wij zelf veel van al onze activiteiten en cursisten.
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon