Deze vraag is ingevuld
Vacature/hulpvraag

Naaidocent gezocht!

Geplaatst op 16 oktober 2021, 14:15 uur

Ben je inspirerend en hartelijk? Kun je goed naaien en heb je zin om dat andere mensen te leren? Dan ben jij onze nieuwe juf (of meester ;-)

EEN DAGDEEL TASSEN NAAIEN
Voor een cursus tassen naaien zoeken wij een vrijwillige naaidocent, of iemand die heel goed kan naaien. 

We werken onder meer met beprint bisonyl-doek en stevige stoffen op industriële naaimachines. Onze cursisten zijn vrouwen in ontwikkeling. Bij Tex is iedereen welkom: vrouwen die een kans kunnen gebruiken en tevens vrouwen die kansen kunnen geven. We maken tassen ‘met een verhaal’, want we gebruiken materiaal dat anders was weggegooid. Behalve het naaien van tassen, zijn we gestart met de verkoop van tassen in onze webshop, via-via en op markten. 
Wij zoeken iemand: -die het leuk vindt om met een groep diverse vrouwen te werken -met een goede kennis van naaitechnieken en patronen maken, al dan niet met tassen. -die ervaring heeft met industriële naaimachines -die op een opbouwende manier feedback kan geven

Wij bieden: -een dagdeel per week lesgeven in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers (kleinere groepjes dan normaal vanwege Corona) -een paar uur per week overleg met ons team (gezellig!) via What’s app, of op 1,5 meter afstand

Stuur een mailtje naar: hallo@tex-space.com

Organisatie
Tex
Ingangsdatum
Zo snel mogelijk!
herhalend
Elke week, behalve schoolvakanties. Welk dagdeel is in overleg.
Beloning
Helaas kunnen we geen vergoeding betalen. De beloning zit in de samenwerking. Ons team heeft veel plezier in het werk in- en rondom de lessen. Ook leren wij zelf veel van al onze activiteiten en cursisten.
Illustration
 
Deel dit:
Vragende organisatie
Vraag gesteld door