project   

TE HUUR: HORECA WINKELRUIMTE OP ZEEBURGEREILAND

A
geplaatst op 20 februari 18, 19:01 uur

WIJK-WINKELS TE HUUR OP ZEEBURGEREILAND

UNIT 244, 68M2 BVO
Unit 244 is gelegen in de buurt ‘De Sportheldenbuurt’ op Zeeburgereiland.

Adres: RIE MASTENBROEKSTRAAT 1 A, 1095MJ AMSTERDAM

Wijk, stand, voorzieningen, aard van de belendingen
Het object is gelegen in de buurt ‘De Sportheldenbuurt’ op Zeeburgereiland. Dit is een nieuwe wijk waar momenteel nog dagelijks nieuwe bewoners zich vestigen. Er is een basisschool en twee middelbare scholen. De tweede middelbare school is in aanbouw.

Bereikbaarheid
Het object ligt op circa 0,8 km afstand van de ring A10, welke in verbinding staat met de A1, A2, A4, A5 en A8. De bereikbaarheid met het eigen vervoer naar het centrum is ook goed.
Met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid redelijk tot goed. Het Centraal Station van Amsterdam ligt op 10 minuten (circa 4,5 km) afstand. De tramhalte (26) ligt op 3 minuten loopafstand van het object.

Voorzieningen
De gewaardeerde winkelunits behoren straks tot het voorzieningenniveau van Zeeburgereiland, door de mix van gebruikers moeten de winkelunits elkaar versterken. Zeeburgereiland is een nieuwbouwgebied in ontwikkeling. De komende jaren zal er veel bijgebouwd worden en het doel is om binnen een aantal jaar 10.000 woningen te realiseren. Het gewaardeerde zal behoren tot het verzorgingsgebied van de nieuwe buurt ‘De Sportheldenbuurt’. Later zal het gebied Zeeburgereiland zicht uitbreiden met de buurten ‘De Sluisbuurt’ en twee ‘Baaibuurten’.

 

Toelichting:

Parkeermogelijkheden
Bij het gewaardeerde horen geen parkeerplaatsen. Parkeren dient te gebeuren aan de openbare weg.

Locatie beoordeling
De locatie is op macroniveau uitstekend en micro niveau goed. Het gebied is nog in ontwikkeling, mede door de relatief dichte ligging op het centrum van Amsterdam heeft het veel potentie als woon/leefgebied.

Nog geen reacties