Activiteit

Fit in Oost Jubileumfeest

donderdag 9 juni 2022 , 18:30 - 21:00 uur
Illustration

Hoera! Het Leefstijlnetwerk (Fit in Oost) bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden! Uiteraard doen we dit graag samen met de buurtbewoners uit Oost en daarom nodigen wij u van harte uit voor een (gratis) feestelijke avond op donderdag 9 juni. 

We hebben een fantastisch programma voor u in petto met meerdere muzikale optredens van onder andere Theo van 't Hert en DJ Nagla. Daarnaast zorgt gastspreker Leontien van Moorsel voor een dosis aan inspiratie. 

Meld u snel aan (t/m 1 juni), vier met ons mee en kom meer te weten over wwat Fit in Oost voor u kan betekenen in uw eigen buurt. 

Aanmelden kan door te mailen aan info@fitinoost.nl of door te bellen naar onze sportmakelaars Marleen (06 - 30 16 11 99) of Milou (06 - 38 73 58 20). 

MAAK KANS OP EEN PRIJS!
Voorafgaand aan het jubileumfeest vindt de Fit in Oost maand plaats: Een sportieve maand waarin u gratis kan proeven van divers beweegaanbod in uw eigen wijk. Als u zich aanmeldt voor een beweegactiviteit die onderdeel is van de Fit in Oost maand EN voor het jubileumfeest, maakt u tevens kans op het winnen van een prijzenpakket! Lees alle informatie over de Fit in Oost maand en de voorwaarden om kans te maken op het prijzenpakket op onze website

PROGRAMMA: 
18:30 uur Inloop 
18:45 uur Start programma 
21:00 uur Einde

Locatie
Q-Factory, Atlantisplein 1 (Oostpoort)
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Documenten
Deel dit: