Activiteit

Informatiemarkt ontwerpbestemmingsplan ‘Sluisbuurt’, Milieueffectrapportage Zeeburgereiland en ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage.

dinsdag 15 mei 2018 , 19:00 - 21:00 uur

Vanaf 19 april ligt het ontwerpbestemmingsplan voor de Sluisbuurt ter inzage. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan ‘Sluisbuurt”, ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl  (planidentificatienummer ID NL.IMRO.0363.M1711BPGST-OW01).

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische basis voor een gemengde hoogstedelijke buurt met maximaal 5.640 woningen en circa 100.000m2 bvo niet-woonfuncties.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Sluisbuurt ligt met de daarop betrekking hebbende stukken, waaronder de  MER Zeeburgereiland en het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden zoals bedoeld in de Wet geluidhinder, met ingang van donderdag 19 april 2018 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij:

• Stadsloket stadhuis, Amstel 1, te Amsterdam.

• Stadsloket stadsdeelkantoor Oost , Oranje Vrijstaatplein 2 , te Amsterdam.

• Stadsloket stadsdeelkantoor Noord, Buikslotermeerplein 2000, te Amsterdam.

Alle stadsloketten zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Informatiemarkt

Op dinsdag 15 mei 2018 wordt van 19.00 uur tot 21.00 uur een informatiemarkt gehouden in het IJburcollege, Geertje Wielemaplein 1, 1095 MM Amsterdam. Medewerkers van de gemeente Amsterdam zijn hier aanwezig om het bestemmingsplan en de MER toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Sluisbuurt en over de MER Zeeburgereiland naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan en de MER kunnen worden ingebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam, t.a.v. mevrouw H. Linger.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden kunnen worden ingebracht bij burgemeester en wethouders van Amsterdam. Per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam, t.a.v. mevrouw H. Linger.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, de MER en ten aanzien van het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden, kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid (secretariaat; tel 0651250144).

Locatie
IJburgcollege 2
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: