Bericht

Verkenning groenprojecten

Geplaatst op 31 augustus 2018, 12:10 uur

Gisteravond kwamen enkele bewoners van Zeeburgereiland bij elkaar om met elkaar te brainstormen over mogelijke groenprojecten voor het gebiedsplan 2019. Aanleiding voor de samenkomst is het opstellen van het gebiedsplan voor 2019 waaraan we de eerstvolgende Meet Up-Zeeburgereiland (op 20 september) zullen wijden.

Er werden vele ideeën van bewoners met elkaar besproken als verkenning van mogelijke initiatieven binnen het thema groen en duurzaamheid, een onderwerp dat door veel bewoners op Zeeburgereiland belangrijk wordt gevonden.

De avond had een opbrengst van 35(!) ideeën, van klein tot groot, van haalbaar tot complex. De komende periode tot aan de Meet-Up gebruiken we om een vervolgstap te maken zodat we bij de Meet-Up erover verder in gesprek kunnen, met iedereen die is geïnteresseerd. Kansrijke initiatieven zullen worden voorgesteld in het concept gebiedsplan 2019 dat ter besluitvorming wordt voorgelegd.

De Meet-Up Zeeburgereiland #27 vind plaats op 20 september 2018, meer info hier. Deze Meet-Up staat in het teken van het gebiedsplan 2019. Op die avond staan ook andere gebiedsdoelen op het programma.

Heb je al je keuze gemaakt welke gebiedsdoelen jij belangrijk vindt? Laat weten wat jij belangrijk vind op: https://zeeburgereiland.nl/dashboard.

Op de foto: Bewoners Hans, Arnie, Jan, Thea, Ruud, Loes, Harriet, Arga, Mia (Sportheldenbuurt) en bewoner Janneke (IJburg). Ellen & Jeroen (gebiedsmakelaars).

Illustration
 
Deel dit: