Doel voor Zeeburgereiland

Samen werken aan gezond pedagogisch klimaat


8
Op Zeeburgereiland gaan naar verwachting veel jongeren gebruik maken van het grootste skatepark van Amsterdam (opening juni 2019), het buitensportpark, de sporthal en het programma in de Silo’s (Drie Koningen). Ook zijn er twee VO scholen actief, met in totaal 1000 leerlingen. Dit vraagt aandacht en het opbouwen van een actief netwerk waarmee jongeren in hun kracht kunnen worden gezet.
Wat zijn de feiten?
Er zijn nog geen feiten en cijfers bekend over dit onderwerp
Als je zelf informatie hebt die voor anderen nuttig is, laat het dan hieronder weten. Hoe meer informatie we samen delen, hoe beter we onze afwegingen kunnen maken. Ook als je een vraag hebt, stel 'm gerust hier.
Deel dit:
1 reactie

Suzan Baldinger

ma 9 juli 2018 20:35
heel belangrijk om scholen en ouders en schoolkinderen en schoolgaande jeugd te betrekken bij activiteiten in en om het eiland.
Scholen en ouders zijn pedagogen bij uitstek.
Vanuit de scholen projecten initiëren ..dat kan ook als samenwerkende scholen. Er zijn mooie voorbeelden van elders in de stad.
7 personen geven samen 8 hartjes
profile picture
Anoniem     1
profile picture
Ruud van Broekhoven      1

Spreekt voor zich, en daarvoor hebben we geen politie bureau op het eiland nodig, en ze die achterlijke sirenes niet aan voor de rit naar de lunch
profile picture
Marten Van Maastrigt      1
profile picture
Michel Vogler      1
profile picture
Marinus Knulst      1
profile picture
Angelina Esparbé Gasca      1

Skeelerpark: Als het meteen al goed kan worden opgepakt dan kan iedereen er plezier van hebben. Er zullen behalve leerlingen van scholen ook veel andere jongeren van allerlei leeftijden op de skatebaan afkomen.
profile picture
Stella Groen      2
Deel ook jouw hartjes uit

Voor dit doel heeft zich nog geen ambassadeur aangemeld. Een ambassadeur is iemand die veel kennis heeft van het onderwerp en vragen kan beantwoorden.

Wil jij ambassadeur zijn van dit doel?
Meld je dan aan via een berichtje.