Nieuw bericht

Woensdag 17 april is er weer een werkgroep verkeer(sveiligheid) bij Nautilus

geplaatst op 8 april 19, 08:05 uur, door Robin Haafkens

Woensdag 17 april is er weer een werkgroep verkeer(sveiligheid) bij Nautilus in de Sportheldenbuurt.

Iedereen die woont of werkt in de Sportheldenbuurt kan met vragen en opmerkingen over (bouw-)verkeer en de verkeersveiligheid terecht bij de Werkgroep Verkeer(sveiligheid) Sportheldenbuurt. In de werkgroep worden de actuele zaken besproken: van verkeersoverlast tot aan effectieve maatregelen. De gemeentelijke coördinator van het bouwverkeer is de voorzitter van de werkgroep.

Wilt u een onderwerp aandragen?
Als u aandacht wilt vragen voor een verkeerssituatie in de wijk, bent u van harte welkom! Lukt het u niet zelf aanwezig te zijn, maar wilt u wel een agendapunt aandragen? Dan kunt u een e-mail sturen naar ontwikkelingzeeburgereiland@amsterdam.nl onder vermelding van “Werkgroep verkeersveiligheid sportheldenbuurt”. Omschrijf duidelijk het probleem en de situatie en stuur een foto mee van de locatie.
De verslagen van de bijeenkomsten vindt u bij het nieuwsoverzicht Zeeburgereilland en via de facebookpagina.

Frequentie en locatie
Het overleg vond afgelopen jaar om de zes weken plaats. Dit jaar gaan wij opnieuw kijken in welke frequentie we samenkomen met deze werkgroep, afhankelijk ook van de mate van belangstelling. We maken de inloop voor bewoners laagdrempeliger door de werkgroep (in ieder geval deze keer) te houden bij Nautilus, Eef Kamerbeekstraat 1006, op 17 april van 9.00 tot 10.00 uur. Eerstvolgende data worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief en facebook.