Bericht

Welke gebiedsdoelen vindt u belangrijk voor Zeeburgereiland

Geplaatst op 20 juli 2018, 09:46 uur

De gemeente Amsterdam werkt gebiedsgericht. Dat betekent dat, naast de activiteiten voor alle Amsterdammers, wordt gewerkt met gebiedsagenda’s en gebiedsplannen. 

In de gebiedsagenda staan de gebieds-specifieke doelen voor een periode van 4 jaar. In de gebiedsplannen vindt u projecten die een bijdrage leveren aan het behalen van deze gebiedsdoelen.

Eind december stelt het Dagelijks Bestuur van het stadsdeel de inhoud vast van de gebiedsagenda’s en stuurt die naar de gemeenteraad om te bekrachtigen.

De input voor de gebiedsagenda komt vanuit verschillende kanten samen, waaronder; feiten en cijfers, het coalitieakkoord, advies en mening van bewoners, ondernemers, stadsdeelcommissie en andere partners. 

Gebiedsdoelen voor Zeeburgereiland

Bij de Meet-Up Zeeburgereiland van 14 juni zijn via een online tool op Zeeburgereiland.nl gebiedsdoelen opgehaald (zeeburgereiland.nl/gebiedsdoelen). Ook daarna is nog door verschillende bewoners aangegeven welke gebiedsdoelen zij belangrijk vinden voor Zeeburgereiland.

Deze doelen worden nu aan u voorgelegd. U kunt hiervoor 10 hartjes verdelen aan de doelen die u het belangrijkste vindt. Kijk hiervoor op: https://zeeburgereiland.nl/dashboard.

Bij de Meet-Up van 20 september kunt u zien welke onderwerpen het hoogste hebben gescoord en worden meegegeven als advies aan het stadsdeelbestuur.

Illustration
 
Deel dit: